Viikonloppu meni pikkujouluissa Messilässä. Ensin kävimme katsomassa Lahden kaupunginteatterissa West Side Storyn, jonka jälkeen majoituimme Messilään, missä ohjelmassa oli tietenkin syömistä, juomista, karaokea ja saunaa.  Ja aamulla taas uudestaan syömistä, ulkoilua ja pelejä. Hyvin perinteiset pikkujoulut lopulta ;) Ja koko ajan takaraivossa nakutti se tosiseikka, että olin poissa tietokoneen äärestä kirjoittamasta harkkatehtäviä sekä lukematta englanninkokeisiin.

Oli miten oli, Messilän kartanoravintolassa oli jumalaiset herkut, tässä muutama kuva illan menusta...

sellerikeitto-normal.jpg

Ehkä paras alkuruoka eläissäni; kermaista sellerikeittoa lohimoussella ja muskottipähkinäkastikkeella.

Alla kuva lohilautasestajouluaterialla-normal.jpg

Näiden lisäksi luonnollisesti oli tarjolla väli- sekä jälkiruoat ja kahvi avecilla... Minun kahvini kaveri on tietenkin Amaretto - munkkilikööri diakonisessa hengessä.

Opiskeluahdistus alkaa olla melkoinen. Tosiaan englanninkokeisiin lukeminen on huonolla kantimilla, tehtävät heikoilla hollilla ja opinnäytetyön suunnitelmaa tulisi jalostaa ennen Fuken matkaa... Ohjaava opettaja lupasi laittaa sähköpostia, eipä ole kuulunut.

Myöskään harjoittelun ohjaavasta opettajasta ei kuulu.... Piti tulla käymään harkkapaikallani toissa viikolla, ei päässyt, lupasi soittaa, ei soittanut... kun tavoitin, oli unohtanut kalenterin ja puhelinnumeroni... laitoin sähköpostia, koska ohjaava keskustelu käydään, ei vastaa... En tiedä mitä ajatella.

Ei sen puoleen... harjoittelussa on mukavaa ja olen oppinut paljon, en muuten opettajaa kaipailisi, mutta kun säännösten mukaan sen kuuluisi ohjata mua... enkä tiedä, mitä nyt pitäisi tehdä...

Huomenna meillä on harkkapaikalla nyyttärit. Leipasin fetapinaattipiirakan. Jamskis

 

fetapinaattipiiras-normal.jpg

Tein näitä kaksi, toisen hotkaisimme perheen kanssa iltapalaksi.

Nyt kirjoittaessani tätä blogia olen saanut huomata, että olen hyvin ruokaorientoitunut ihminen...Yhtä herkuttelua koko elämä.

Hellurei!