Eilen oli tunnelmallinen päivä. Saimme ystäväni Sannan kanssa opinnäytetyön suunnitelman esitetyksi.... Opettajat ehdottivat tutkimusmenetelmien typistystä, kun kyseessä on vain viidentoista opintopisteen työ, mutta muuten aihe ja aikaansaannokset keräsivät kiitosta.... :) Nyt vain täytyy miettiä, mistä voisi luopua....

Pohdintojen jälkeen lähdimme Sannan kanssa Isolle Kirkolle eli Helsinkiin, jossa kiertelimme kolmatta Etelän Hetelmää eli Krisseä odotellessa. Kävimme tuoksuttelemassa ekosaippuakaupassa ja tietenkin glögillä Stockkalla.

Gl%C3%B6gill%C3%A4-normal.jpg

Diakonihenkinen glögi kirvoitti hymyn allekirjoittaneen huulille.....

Etel%C3%A4n%20hetelm%C3%A4t%20p%C3%A4lli

Etelän Hetelmät eli vasemmalta oikealle Sanna, Hellu ja Krisse...

Kyllä meitä vielä tässä vaiheessa hymyilytti nälästä huolimatta, sillä olimme matkalla syömään Cantina Westiin. Eikä hymy hyytynyt Cantinassakaan, sillä ruoka oli todella herkullista. Suosittelen!

Cantinan jälkeen suunnistimme kauniiseen Johanneksen Kirkkoon nauttimaan toisenlaisesta joululahjasta.

konsertti-normal.jpg

Jokainen joka minut tuntee, voi vain arvata, miten konsertissa kävi…. Kyllä, itkin valtoimenaan. Jopa Tähkän laulaessa, vaikka hänen musiikistaan en ole oikein koskaan välittänyt…. Sen sijaan upeaäänisen, puhtaasti laulavan Jessen tulkinnat saivat minut märisemään kuin Niagaran putous.

Kiitos Ihanasta illasta

Rakkaat ystävät.

ps. kuvat on otettu Sannan kännykkäkameralla, itseottamani olivat julkaisukelvottoman harmaita....